Β' Περιοδική Έκθεση Ζωγραφικής

Στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ανατολικής Μάνης πραγματοποιείται ομαδική περιοδική έκθεση ζωγραφικής από τους καλλιτέχνες Βασιλική Αράπη, Βάιο Παππά και Σμυρνάκη Σταυρούλα, η οποία συμμετέχει με ένα έργο της. Θέματα εμπνευσμένα από τη Μάνη, αλλά και ελεύθερες δημιουργίες θα κοσμούν τις αίθουσες του ΚΠΑΜ από τις 12 έως και τις 18 Ιουλίου.

Η Βασιλική Αράπη έχει γεννηθεί στη Λάγια Λακωνίας το 1964.  Η αγάπη για τον τόπο της και τα χρώματα έγιναν το μέσον για να αποτυπωθούν στον καμβά εικόνες και βιώματα από την παιδική της ηλικία στη Μάνη. Είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και έχει συμμετάσχει σε έξι ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα.

Ο Βάιος Παππάς έχει γεννηθεί στο Διάσελλο Τρικάλων το 1960. Τα τελευταία 6 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά μα τη ζωγραφική. Πρόκειται για αυτοδίδακτο καλλιτέχνη. Μέχρι τώρα στο ενεργητικό του έχει συμμετοχές σε 4 ομαδικές εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει 3 ατομικές. Αγαπημένα του θέματα είναι τα πανέμορφα ελληνικά τοπία. Αν και ο ίδιος δεν έχει καταγωγή από τον τόπο μας τον τελευταίο καιρό ζει στην περιοχή της Μάνης διότι έχει μαγευτεί όπως ο ίδιος αναφέρει προσπαθώντας να αποτυπώσει στον καμβά το δυνατό συναίσθημα που του ενέπνευσε η περιοχή.

Η Σμυρνάκη Σταυρούλα έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1962. Έχει καταγωγή από τη Σύμη, αλλά έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή της Μάνης. Μετρά στο ενεργητικό της έξι συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις και τα έργα της εμπνέονται κυρίως από τη φύση. Είναι αυτοδίδακτη ζωγράφος και έχει συμμετάσχει σε έξι ομαδικές εκθέσεις στην Αθήνα.

Διάρκεια Έκθεσης από 12 έως 18 Ιουλίου

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

 

 

 

 

Φωτογραφίες από την Έκθεση

12/07/2017