Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΠΑΜ

Β Φάση της δράσης: Δωρεάν διάθεση έντυπου πληροφοριακού υλικού

Το Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης σε καλεί να γίνεις μέρος της ομάδας του!

Το Κέντρο Πολιτισμού προσκαλεί και φέτος ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετέχουν στον νέο κύκλο εκπαίδευσης εθελοντών που ξεκινά τον Ιούνιο του 2019 για πλήρωση θέσεων συνεργατών για την υποστήριξη στην υλοποίηση δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kpmanis.gr ή στο τηλέφωνο 2733023888.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες αποτελούν πλέον ενεργά μέλη του εθελοντικού προγράμματος του Κέντρου Πολιτισμού και έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν στις λειτουργίες που θα επιλέξουν με βάση τα ενδιαφέροντά τους αλλά και τις ανάγκες του μουσείου.  

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Κέντρου Πολιτισμού, αναπτύσσοντας τις δυνατότητές τους και προσφέροντας σε όλους τους τομείς της λειτουργίας του, όπως στους χώρους υποδοχής, στην υλοποίηση δράσεων και προγραμμάτων, στο στήσιμο των εκθέσεων, στις ξεναγήσεις στο κοινό κτλ.

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συμβάλλεις δημιουργικά, ανάλογα με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σου και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία. Αν είσαι άνω των 18 ετών, συμπλήρωσε την ειδική φόρμα συμμετοχής και κατέθεσε την μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kpmanis.gr με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ» ή στη γραμματεία του Κέντρου Πολιτισμού. Τα άτομα που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Μάνης και θα λάβουν πιστοποιητικό και συστατική επιστολή για την εθελοντική τους δράση.
Πέμπτη 27 Ιουνίου 19.00 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση των εθελοντών του Κέντρου Πολιτισμού.

Ελάτε να διασώσουμε όλοι μαζί, την ιδιαίτερη ταυτότητα της Μάνης και να αναδείξουμε την ιδιαίτερη πολιτισμική της κληρονομιά.